Til startside Startside Op Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Zoneterapi Akupunktur Biokemi

Nyd den flotte udsigt over Isefjorden, mens du får zoneterapi.....

klik for stort billede

Zoneterapi

Jeg er RAB-behandler indenfor zoneterapi.

Zoneterapi er en god og effektiv behandlingsform, samtidig med at den er et godt værktøj til at præcisere diagnoser.

Hvad er Zoneterapi, hvordan udøves den og hvad kan den bruges til?

Enkelt beskrevet drejer det sig om nogle lige baner der løber igennem kroppen, fra isse til fod eller hånd. Disse baner kalder man Zoner, og i modsætning til nervesystemet, så krydser banerne ikke i kroppen. Det betyder at når man behandler højre fod / hånd, så behandler man højre side af kroppen.

Under hver fod er der ca. 50 Zoner, og hver zone har forbindelse til en muskel eller et organ - til ørerne eller et andet sted i kroppen. En trykzone under foden kan variere meget i størrelse, lige fra et knappenålshoved, op til bunden på en kop, så jeg når op på flere hundrede tryk, i løbet af en Zoneterapibehandling.

Her i "Lille Rolighed" foregår en Zoneterapibehandling på den måde at man sidder i en behagelig stol, som kan tilpasses alt efter om man vil sidde op, eller ligge ned så ryggen hviler. Efter en god gang Zoneterapi masserer jeg fødderne ind i en lækker salve, sætter lidt stille musik på, og lader folk sidde og "summe" i 5- 10 min.

Hvis man har brug for en udrensning skal der gå en uge imellem hver behandling - hverken mere eller mindre. Hvor mange behandlinger der skal til kan kun kroppen selv fortælle, men jeg anbefaler dog minimum 5 behandlinger.

Hvad kan Zoneterapien så bruges til ?

Med Zoneterapi kan man aktivere organerne til at rense ud - løsne op i spændte muskelgrupper - hjælpe kroppen til at give slip på kroniske sygdomme så som mellemørebetændelse, bi-, kæbe- og pandehulebetændelse osv.

Zoneterapien er også rigtig god til akutte ting som hekseskud - hold i nakken - myoser - kolik symptomer - blærebetændelse mv. - Men det bedste ved en komplet Zoneterapibehandling, er at man får en fuldendt behandling af hele kroppen.
Det betyder at hver en celle i hele kroppen får "besked" på at rense ud og komme i balance.

Da hele kroppen behandles på en gang, udløser det et fantastisk samspil mellem organer, muskler, knogler, hormoner, psyken osv. - og det kan betyde at man "slår to fluer med et smæk",,, her er et par eksempler:

En meget stresset person kommer med myoser i nakken og får Zoneterapi - myoserne løsnes op - hovedpinen forsvinder - stressen eller energien kommer ned i svingninger - blodtrykket falder på plads og der ligger sig en ro over personen !

En anden person kommer på grund af at hun ikke kan blive gravid. Igen Zoneterapi - underlivsorganerne renses ud - det kunne være stoppede æggeledere - den hormonelle balance kommer på plads - evt. anspændthed i underlivet slappes - og væskebalancen hjælper slimhinderne "på gled", så kvinden får størst mulig chance for graviditet.
I den forbindelse skulle jeg måske lige nævne at det også kunne dreje sig om at få mandens sædkvalitet på plads.

Og sådan kunne jeg blive ved med eksempler.

Som jeg startede med at skrive bruger jeg også Zoneterapien til at finde ud af hvor problemet sidder.
F.eks. kan en hovedpine stamme mange steder fra - den kan komme af at skære tænder - gammel irritation i slimhinderne - infiltrationer ved kraniekanten eller længere nede i ryggen - smerter i tænder / ører / øjne - overtryk i lymfen osv.
Når jeg har været inde og trykke på samtlige zoner som relaterer til de nævnte steder, kan jeg meget nemt konkludere hvor smerten stammer fra.

Zoneterapien er således en af de mest effektive behandlingsformer, som jeg har stiftet bekendtskab med.

For priser på behandlinger, se prisliste.

For tidsbestilling ring på tlf. 4640 5025

 

Startside ] Op ]

Your browser doesn’t support the object tag.