Til startside Startside Op Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Zoneterapi Akupunktur Biokemi

klik for stort billedeMit arbejde med Dr. Schüesslers cellesaltterapi.

Cellesalte er uorganiske salte, og som navnet fortæller er det salte der findes i cellerne fordelt rundt i hele kroppen, og som der altid bør være en stabil balance af. De er væsentlige elementer i vores legeme sammen med vand og organiske stoffer.
Cellesalte er en direkte næring til cellerne i kroppen, og har intet med lægemidler at gøre. Disse nærende salte ingen bivirkninger.

Alle kan tåle cellesalte, helt fra nyfødte til højgravide og ældre mennesker. Ingen er undladt, ikke engang vores husdyr.

Der findes 12  forskellige cellesalte. Kombineret på den rigtige måde kan man nå alle dele af kroppen.
Her vil jeg forklare lidt om de områder hvor cellesaltene kan gå ind og hjælpe, så man kan få en ide om hvor omfattende og effektive de er.

Vi kan dele kroppen op i nogle hovedområder hvor de forskellige salte virker:

Knogler / Tænder
Muskler
Sener / Ledbånd
Kirtler / Organer
Væv
Blod
Nerver

Knogler / Tænder :  Her virker cellesaltene som byggesten til hår negle, tænder og knogler, og bruges til forebyggelse af bl.a. huller i tænderne og  knogleskørhed.

Muskler :  Her kan cellsaltene hjælpe mod muskeltræthed og overbelastning, de kan stimulere muskelfunktionerne og støtte de automatiske funktioner og ved lammelser, samt hjælpe til ved dannelse af nye muskler.

Sener / Ledbånd :  Her hjælper cellesaltene på alt hvad der er for slapt eller hårdt. Det kunne være for slappe ledbånd i knæ-/fodled, bækkenbundsløsning, hypermobilitet, hud der hænger som f.eks. hængende øjenlåg, slap tarm (Hæmorider), slap mave mund (maden glider op), folk der går af led, åreknuder, -altså alt hvad der kan pose-, strække sig ud, og ikke er i stand til at trække sig sammen.
Det kan også være noget der er for hårdt/stramt med symptomer som stramme ledbånd der sprænger, piger der har svært ved at føde, hårde svulster og tandkød, besværligt tandgennembrud hos børn, hævelser og udvækster i knoglerne, sprukken hud og dybe revner, forhærdet bindevæv, -kort sagt til alt der ikke kan give sig, som er for hårdt og stramt.

Kirtler / Organer :  Her hjælper cellesaltene kirtler og organer med afgiftningen af medicinrester og andre toksiske rester, også af metallisk art, samt ved oversyring ved overdreven nydelse.

Væv :  Der er cellesalte der virker mod vævsforfald, og andre der der hjælper ved nedbrydning af affaldsstoffer, samt til transporten af affaldsstofferne ud af kroppen.

Blod : Her er der både nogle cellesalte der hjælper til at danne nyt blod, og nogle der hjælper til med at bevare det eksisterende.

Nerver : Sidst, men ikke mindst, er der cellesalte der giver næring til nerverne, nervebanerne, hjernen, rygmarven og de vilkårlige funktioner.
En ubalance i nerverne er ikke kun en ubalance i kroppen, men også i sindet. Det kan give sig udslag i mathed, afstumpethed, overfølsomhed og irritation, uro, angst, apati osv.
 
Cellesaltene bruger jeg primært til at understøtte andre behandlinger 
 

For tidsbestilling ring på tlf. 4640 5025


 

Startside ] Op ]

Your browser doesn’t support the object tag.