Til startside Startside Op Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Åndvidenskab Platformsclairvoyance

Platforms Clairvoyance / Foredrag

Platforms Clairvoyance kan bestilles til et større eller mindre publikum, og kan arrangeres med et foredrag først om Clairvoyance.

Platforms Clairvoyance er en demonstration af Clairvoyance. små eller store beskeder til folk som sidder blandt publikum.

Indholdet af beskederne kan indeholde hjælp af forskellig art. Alt fra et kærligt spark bagi, til forsvundne ting. Der vil aldrig forekomme dybt personlige ting så man føler sig udstillet eller blottet. Der vil heller ikke komme beskeder og negative ting om sygdom, elendighed og død.

De beskeder vi får til folk vil være næstekærlige, og evt. et blidt skub, eller en gulerod til at komme fremad. Der kan også være hjælp til kæledyr, små børn, boligforhold, og hjælp til hvad personen selv kan gøre for at løse konflikter osv.

Vi vil helst ikke vide noget om de personer vi giver beskeder, eller have informationer af dem på forhånd. De beskeder der kommer på sådan en aften kan nærmest betegnes som "sendt" til de folk der modtager dem.

Når vi går hen til en person med en besked, er der en hovedregel. Vi beder altid om lov til at give beskeden: "Må jeg have lov at sige noget til dig?". Denne regel gør at folk der ikke måtte bryde sig om at blive stillet ind på Clairvoyant, eller ikke har lyst til at modtage en besked, kan sige fra.

Dette betyder så også at vi aldrig stiller ind på personer der ikke har givet deres tilsagn. Man kan altså ikke få informationer om ens nabo, voksne børn, eksmand, -kone, chef osv., hvor spændende det end måtte være.

Ønsker du at bestille en platformsaften kan man sende mig en mail - lillerolighed@gmail.com

Prisangivelse

Beskrivelse Pris
Helaftens-claivoyance 2.500

 

 

Startside ] Op ]

Your browser doesn’t support the object tag.