Til startside Startside Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Nyheder Klinikken og mig har vi det godt Behandlinger Clairvoyance Healing Mine Links Galleri


Healing / Afspænding

For tidsbestilling ring på tlf. 4640 5025

Healing / Afspænding er en "spøjs størrelse", og meget kraftfuld.
Med healingen kan jeg nå steder i kroppen og sindet som har været et lukket land for mig i mange af de andre behandlingsformer jeg ellers arbejder med.

Nogle healere er fantastiske til gigtsmerter, andre til hovedpine, men min force ligger i det psykiske så som angst - utryghed - sorg - opgivenhed - fortvivlelse - vrede - had - udmattelse mm.
I arbejdet med disse psykiske områder har jeg haft nogle få, men ganske enestående oplevelser med folk, der som en sidegevinst, gradvist har givet slip på meget tunge kroniske sygdomme, som har gjort dem uarbejdsdygtige i en stor del af deres liv.

Det ville være skønt at kunne tage æren for disse smukke ting, men faktisk er jeg, billedligt talt, bare en radio der tændes for, og stilles ind på en bestemt frekvens, så den liflige musik kan spille og få de mennesker der har brug for det, op af stolen og ud på gulvet og danse.
Det lyder som det rene svir,,, og det er det også, men det forudsætter selvfølgelig at folk rejser sig fra stolen for at danse, at de er parate til at gå ind i et hårdt arbejde, og at de har lyst.

Hvad er Healing, og hvordan:
Healing er en lind strøm af energi. Forestil dig en stikkontakt som en overordnet energiresource. Når man så skal heale "et eller andet levende væsen", sætter man stikket i kontakten - fuldstændigt som hvis man skulle tænde for sin hårtørrer, hvilket vil sige at healeren ville være selve hårtørreren.

Healingsenergien påvirker helt ned i cellerne med en energi der sætter dem i balance.

Healeren behøver blot at lægge sin hånd, eller sende en tanke afsted for at heale.

Jeg har tilegnet mig viden om "værktøjer" til hjælp ved healing, og jeg har fundet ud af at man kan heale ved hjælp af alt, fra mennesker til vand, men et af de bedste "værktøjer" er krystaller.

Krystaller er "levende". Det har man vidst i mange år inden for videnskaben og industrien. Man bruger f.eks. kvarts i ure, og når kvartsen udsættes for vibrationer (ligesom Healing) udsender de meget præcise elektroniske impulser. Disse kvartsure overgås kun af atomure.
Allerede i 1880 opdagede brødrene Pierre og Jacques Curie at nogle krystaller kunne omdanne mekanisk tryk til elektrisk energi, som det ses i en grammofonpickup, men de bruges også i hovedtelefoner og ultralydsudstyr mv.
Det kaldes piezoelektrisk effekt, og under først verdenskrig fandt man ud af at bruge denne effekt fra krystallerne til at frembringe akustiske bølger under vand, så de fungerede som et ekkolod.

Når jeg healer med krystaller tænker jeg tit på dem som en stemmegaffel. Ligesom en guitar skal stemmes en gang imellem, har vi mennesker også brug for at blive stemt af og til.
Krystallen / stemmegaflen virker som en katalysator for vibrationer når de udsættes for energi, og derfor er de et unikt værktøj at bruge i forbindelse med healing.

Healing er en afspænding, og her i "Lille Rolighed" foregår det i rolige omgivelser, liggende med let bøjede ben, og hovedet løftet fra vandret. Man bliver pakket ind i et varmt tæppe, da man som regel taber kropsvarme - ligesom når man tager en middagslur på sofaen uden tæppe over sig. Jeg sætter noget afslappende musik på, som jeg nøje udvælger efter den healing jeg skal igang med.

Mellem hver healing skal der helst gå 3-4 uger. I akutte tilfælde kan man dog gå ind allerede efter 14 dage.

I dag arbejder jeg næsten udelukkende med trancehealing.


 

Prisangivelse

Beskrivelse Varighed Pris
Healing 1-2 timer 600

For tidsbestilling ring på tlf. 4640 5025

 

Startside ]

Your browser doesn’t support the object tag.