Til startside Startside Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Nyheder Klinikken og mig har vi det godt Behandlinger Clairvoyance Prisliste Mine Links Galleri

Hvornår har vi det rigtigt godt !

Jo, det har vi, når vi ikke er plaget i sindet og kroppen, eller - sagt på en anden måde - vi er glade og raske når vi er i balance i det fysiske og psykiske. Denne balance gør, at vi har masser af energi.

Man kan blive tappet for energi på mange måder. - Fysisk kan det være forurening, skader, operationer, dårlig kost, ringe motion. - Psykisk kan det være stress, træthed, angst, depression eller et fysisk som psykisk konstant pres.

Alle disse ting gør, at der kommer en ubalance i energierne, og det svækker kroppen og nedsætter immunforsvaret.
Sådanne ubalancer i energien kan man kalde blokeringer. De kan være i kroppen i kortere eller længere tid. Nogle gange klarer vi "skærene", men andre gange er det et spørgsmål om tid, før sygdomme bryder ud i ydre symptomer.

Det er netop disse energiblokeringer jeg prøver at opspore ved hjælp af forskellige diagnoseformer. Jeg arbejder ud fra et holistisk syn på kroppen, hvilket vil sige at jeg ser kroppen som en helhed og i stor samklang med psyken, og min behandling går ud på at finde årsagen til problemet, og således eliminere sygdommen/ubalancen ved roden.

For at stille diagnosen bruger jeg forskellige redskaber, det kan være zoneterapi, opsummering af symptomer, ansigts diagnose, tungediagnose, hvordan er kroppens afsondring, samtale med mere.

Efterfølgende kan jeg så sammensætte den rette behandling, ud fra følgende behandlingsformer :

Zoneterapi
Akupunktur
Biokemi - homøopati

Derudover arbejder jeg også med :

Clairvoyant rådgivning

 

Startside ]

Your browser doesn’t support the object tag.