Til startside Startside Op Gavekort

Velkommen til

Lille Rolighed

v/Marianne Skak Augsburg

Din alternative vej til et bedre velvære

Giv et gavekort til en du holder af

Marianne Skak Augsburg, Gudrun Børrensensvej 17, Ejby Strand, 4070 Kr. Hyllinge, Tlf 46 40 50 25

Zoneterapi Akupunktur Biokemi

Opskrifter


REVOLUTIONERENDE GENNEMBRUD INDEN FOR AKUPUNKTUR

Så blev koden knækket!

Akupunktører fra hele verden har ofte klaget over manglende kliniske resultater eller varighed af den tid det tog at opnå succesfulde resultater - men nu er ”koden” knækket.

De klassiske skrifter siger at effektiviteten af akupunkturen skal ses med det samme ”som skyggen fra en pæl under solen” - dette har bestemt ikke altid været tilfældet – men det er nu.

Dr. Tan og Marianne Skak Augsburg, april 2013

Dr. Richard Teh-Fu Tan har nu knækket koden. Dr. Tan er født i Taiwan, hvor han i en tidlig alder begyndte sin træning inden for de klassiske traditioner fra mange forskellige mestre ud i traditionel kinesisk medicin og tankegang. Omkring år 2000 fik han nærmest en åbenbaring, da det pludselig stod ham klart, at han ville kunne afbalancere hele kroppen i bare en kombination af akupunkturpunkter. Dr. Tan udnytter med andre ord den kinesiske tankegang ”Yin og Yang” for at skabe balance. Han prøvede det straks af og fik de utroligste resultater. Dr. Tan har bygget sit eget helt unikke system, til behandling af diverse ubalancer. Med Dr. Tan`s metoder behandler man lokaliserede symptomer hurtigt og effektivt såsom smerte, følelsesløshed, prikken, brænden, eller kløe. Med en global behandlings metode kan man gå dybere og rette op på flere skavanker på én gang, hvilket kunne være smerte + indre ubalancer som for eksempel allergi, fordøjelses besvær, luftvejslidelser, hjertelidelser, gynækologiske lidelser eller depression. Det mest opsigtsvækkende ved Dr. Tan`s punkt strategi er at han kan nå gråzoner eller de kroniske og svære lidelser der ikke reagerer på andre behandlinger. Han har fantastiske resultater med kronisk træthed, fibromyalgi, søvnløshed, autoimmune lidelser samt mange andre lidelser.

Dr. Tan rejser rundt i verden og underviser i sine metoder, og jeg kan med glæde meddele, at Lille Rolighed nu også kan tilbyde disse behandlinger med stor succes.

Hvis der ikke er øjeblikkelig smertelindring, så skal man ikke kaste flere penge efter min behandling – for så kan jeg ikke hjælpe, og det kan der være to årsager til.

1. Den smerte eller skade man kommer med stammer fra en mekanisk defekt fx knogledeformation.

2. Eller at man desværre er en af de 10 % der ikke responderer på akupunktur.

Ved behandling med Dr. Tan`s akupunktur skal kroppen stimuleres minimum 2 gange om ugen og højest 4 gange om ugen i stærke kroniske tilfælde. Nålene skal arbejde i minimum 45 min. Og i nogle tilfælde over en time.

                                                    

For priser på behandlinger, se prisliste.

For tidsbestilling ring på tlf. 4640 5025


 

Startside ] Op ] Opskrifter ]

Your browser doesn’t support the object tag.